Piilota valikko #
Valikko #

 

Käyttöehdot

Varatessasi ja ostaessasi ajan Sirius Sport Resort Oy:stä hyväksyt nämä ehdot, joten tutustu niihin hyvin. Ne ovat oikeasti tärkeitä.

  1. Mikä estää Siriuksen aktiviteetteihin osallistumisen turvallisuussyistä?

Raskaus
Alkoholin tai muun tajuntaan vaikuttavan aineen nauttiminen ennen suoritusta tai muutoin alentunut tajunnan taso (sairaus, väsymys, huimaus, paniikkihäiriö)
Olkapää-/niska-/selkävamma (erityisesti paikoiltaan mennyt olkapää)
Raajojen sijoiltaanmenovammat ja polvivammat
Kipsi, toipilasaika (leikkaus, vakava sairaus)
Sydänvika tai -tahdistin
Painoraja 125 kg
Alaikäraja 5 vuotta (köysipuistossa 5-8 vuotiaat pääsevät kiipeilemään vain aikuisten kanssa)
Pituusrajat: bodyboarding: 107 cm, flowboarding 132 cm. Köysipuiston 1. rata 110cm, 2. ja 3. rata - 120cm

  1. Jos varaat aktiviteetteja muille kuin itsellesi. 

Muista, että on sinun tehtäväsi informoida heitä yllämainituista rajoitteista sekä kaikista muista käyttöehdoista, kuten myös kerätä alaikäisten vanhempien allekirjoittama vastuuvapautuslomake mukaan Siriukseen, jossa se esitetään henkilökunnalle.

  1. Terveystieto- ja vastuuvapautuslomake on allekirjoitettava, alaikäisellä myös huoltaja

Kaikkien aktiviteetteihin menevien on tutustuttava huolella ja allekirjoitettava terveysselvitys- ja vastuuvapautuslomake ennen kuin aktiviteetteihin on mahdollista osallistua. Kaikkeen liikuntaan ja aktiviteetteihin kuuluu riskejä, joista jokaisen osallistuja on oltava perillä ennen osallistumista. HUOM! Alaikäisillä tulee olla kirjallinen lupa huoltajaltaan! Ilman tätä lupaa alaikäinen ei voi osallistua aktiviteetteihin. Vastuuvapauslomakkeessa Sirius Sport Resort Oy vapautetaan vastuusta. Aktiviteetteihin menevä vakuuttaa tiedostavansa vakavan loukkaantumisen tai kuoleman riskin. Sirius Sport Resort Oy ei vastaa aktiviteetteihin osallistuvien vakuuttamisesta. Jokainen käyttäjä on velvollinen tarkistamaan oman vakuutuksensa kattavuuden omasta vakuutusyhtiöstään ennen aktiviteetteihin osallistumista.

  1. Saavu paikalle tuntia ennen lennon alkua, 30 min. ennen surffauksen alkua.

Urheilukeskuksen aktiviteetteihin on mahdotonta osallistua ilman turvakoulutusta ja turvavarusteita, joten paikalle on saavuttava lentotunneliin viimeistään 60 min. ja surffipuolelle 30 min. ennen varauksen alkua. Turvakoulutus on pakollinen ja se järjestetään kaikille.

Viivästystilanteissa varattua aktiviteettia ei välttämättä ole mahdollista siirtää ja tällöin varaaja lähtökohtaisesti menettää suorittamansa maksut ja paikka voidaan luovuttaa toiselle henkilölle tai se jää tyhjäksi. Mikäli osallistut kolmatta kertaa vatsalautailu- eli bodyboarding-tunnille tai flowboarding- (seisaallaan tapahtuva surffaus) tunnille, riittää kun saavut paikalle vuorosi alkaessa. Molempiin lajeihin tulee olla aikaisempi turvakoulutus ennen kuin tätä ehtoa voidaan soveltaa.

Köysipuistoon ei toistaiseksi voi varata aikaa netin kautta, varauksia voidaan tehdä vain ryhmille ja paikalle saavutaan sovittuun aikaan.

Osallistuessasi Siriuksen aktiviteetteihin osallistut niihin yhdessä muiden ihmisten kanssa, paitsi mikäli olet vuokrannut surf-altaan tai lentotunnelin kokonaan omaan käyttöösi. Yksittäinen asiakas ei voi etukäteen tietää kuka tai kuinka monta hänen lisäkseen aktiviteetteihin osallistuu. Lentotunnelikokemukseen osallistuu yleensä noin 1-10 hengen ryhmä ja surf-altailla vatsalautailu (bodyboarding) 2 x 1 – 10 henkeä ja seisoen tapahtuvassa surffaamisessa (flowboarding) 2x1-12 henkeä. Ohjaajilla on oikeus turvata kaikkien pääsy surf-altaaseen ja pyytää kauan laudalla ollutta antamaan tilaa muille.

  1. Pukeudu sopivasti

Lentotunneliin kannattaa pukeutua housuihin ja tavalliseen paitaan (kauluspaita ei ole toivottava). Oman asun päälle puetaan haalarit (pitkän hameen tai mekon joutuu ottamaan alta pois). Omat vaatteetsaattavat likaantua tai vaurioitua myös haalarin alla. Mukaan kannattaa varata nauhalliset urheilukengät. Pitkät hiukset kannattaa laittaa kiinni ja varata mukaan harja. Kaikki korut (kaula- ja rannekorut, sormukset jne.) sekä kellot mukaan lukien lävistyskorut on irrotettava ja taskut tyhjennettävä sekä irtoesineet jätettävä säilytyskaappeihin. Lentotunnelissa irtoava koru on vaarallinen sinulle ja ohjaajallesi.

Surf-altaille tultaessa oman tavallisen uima-asun päälle puetaan märkäpuku. Kaikki korut (kaula- ja rannekorut, sormukset jne.) sekä kellot mukaan lukien lävistyskorut on irrotettava ja taskut tyhjennettävä sekä irtoesineet jätettävä säilytyskaappeihin. Bikineissä surffaaminen ei ole mahdollista kovan virtauksen vuoksi, sillä se repii yläosan helposti pois. Mitään terävää (korut, lasit, muovit, terävät kengät jne.) ei saa tuoda altaalle, sillä pienikin reikä tai repeämä tekee flowriderin kalliin pintakalvon käyttökelvottomaksi, mistä voi seurata jopa 20 000 € korvausvelvollisuus.

Köysipuistoon tulee varata jämäkät ulkoilukengät ja kelin mukaiset ulkoiluvaatteet (ei hametta).

Kaikkien, jotka haluavat käyttää aktiviteeteissa omia välineitä tulee näyttää ne ohjaajalle ja saada lupa omien välineiden käyttämiseen joka vierailukerran yhteydessä. Epäselvissä tapauksissa ohjaajan on saatava lupa esimieheltään. Ohjaajalla on velvollisuus turvallisuussyistä kieltää omien välineiden käyttö aktiviteeteissa kaikissa epäselvissä tapauksissa.

  1. Ohjaaja on pomo.

Ohjaajat pitävät huolta turvallisuudestasi. Mikäli ohjaaja pyytää toimimaan tietyllä tavalla, on käyttäjän seurattava annettuja ohjeita. Mikäli ohjaaja katsoo, että käyttäjä ei halua tai kykene noudattamaan annettua ohjausta, hänellä on oikeus poistaa käyttäjä aktiviteetin suorittamispaikalta välittömästi. Suorittamatta jäänyttä tai keskeytettyä suoritusta ei hyvitetä, eikä asiakkaalla tällaisessa tilanteessa ole oikeutta korvaukseen. 

Turvallisuutesi tulee meillä ensin. Aktiviteetteihin ei voi osallistua, mikäli on minkä tahansa tajuntaan vaikuttavan aineen alainen (alkoholi, kolmiolääkkeet, huumeet) tai häiriintyneessä tilassa (sairaus, väsymys jne.). Siriuksen henkilökunnalla on oikeus puhalluttaa asiakkaat ja/tai evätä pääsy aktiviteettiin korvauksetta, mikäli henkilökunta epäilee asiakkaan tajunnan olevan alentuneella tasolla tai mikäli asiakas käyttäytyy aggressiivisesti.

Siriuksen henkilökunnalla on edellä mainituista tai muusta painavasta syystä oikeus kieltää asiakasta osallistumasta varattuun aktiviteettiin. Suorittamatta jäänyttä tai keskeytettyä suoritusta ei hyvitetä, eikä tällaisessa tilanteessa asiakkaalla ole oikeutta muuhunkaan korvaukseen.

  1. Erikoistarpeet

Lentotunneleissa ja surf-altaissa on urheillut jonkin verran erikoisryhmiä (erilaiset ruumiinvammat tai kehitysvammat). Ota aina erikseen yhteys Siriukseen ennen tällaista vierailua, jotta voimme yhdessä pohtia, ovatko Siriuksen aktiviteetit sopivia omassa tapauksessasi. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan myös erikoisryhmien toiveet osallistua aktiviteetteihin. 

Asiakaspalautteet ovat meille tärkeitä. Ne voidaan antaa meille sähköpostitse tai palautelaatikkoomme. Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää kirjallisesti kahden kuukauden kuluessa virheen tai puutteen havaitsemisesta sekä samalla esitettävä mahdolliset vaatimukset. Reklamaatiot ja vaatimukset tulee osoittaa toimistohenkilökunnallemme.

Maksettua varausmaksua ei palauteta mistään syystä, ellei kyseessä ole Sirius Sport Resort Oy:n laiminlyönti tai ennakoimaton tilanne, johon yhtiö ei ole voinut varautua ja minkä seurauksena asiakkaalle ei voida toimittaa aktiviteettia, josta asiakas on maksanut. Tutustu erikseen maksu- ja peruutusehtoihin. Mikäli aktiviteetti peruuntuu edellä mainitulla tavalla Sirius Sport Resort Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan johdosta, ei aiheutuneita kuluja taikka menetyksiä korvata. Peruuntunut aika siirretään lähtökohtaisesti uuteen aikaan. Sirius Sport Resort Oy ei ole vastuussa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta.

Pidäthän huolta, että oma voimassa oleva vakuutuksesi kattaa Siriuksen urheilulajeihin osallistumisesta johtuvat riskit. Pyydä lisätietoja vakuutusyhtiöstäsi etukäteen. Sirius Sport Resort Oy ei erikseen vakuuta aktiviteetteihin osallistuvia tahoja, vaan vakuutuksen ottaminen on kunkin asiakkaan vastuulla. Sirius Sport Resort Oy ei vastaa asiakkaille aiheutuneista vahingoista, ellei pakottavassa lainsäädännössä toisin määrätä.

  1. Lainsäädäntö

Sirius Sport Resort Oy:n toimintaan ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Kymenlaakson käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on mahdollisuus saada asiansa käsiteltäväksi myös kuluttajansuojalain mahdollistamalla tavalla.