Piilota valikko #
Valikko #

Lähdetään lentämään!

Sirius toteuttaa ihmisen ikiaikaisen unelman lentämisestä – hauskasti ja turvallisesti. Lentokokemus vastaa vapaapudotusta lentokoneesta. Ilmavirran maksiminopeus on 260 km /h, mutta aloittelijat lentävät noin 180 km:n tuntinopeudella. Lentäminen on vahva elämys myös katsojalle.  

Mitä on tuulitunnelilentäminen?

Tuulitunnelilentäminen on hauska, turvallinen ja helppo tapa päästä kokeilemaan miltä vapaapudotus tuntuu! Lyhyen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan lentämistä kokeneen ja ammattitaitoisen tunneliohjaajan avustuksella ja valvonnassa. 

Tuulitunnelissa opetellaan lentämään ja liikkumaan ilmavirrassa hallitusti omaa kehoa käyttäen. Edistyminen tapahtuu askel askeleelta ohjaajan suunnitteleman harjoitusohjelman mukaisesti. Haasteet eivät tässä lajissa lopu kesken, sillä taitojen edetessä lentämistä voi harjoitella eri asennoissa ja yhdessä muiden ihmisten kanssa. 

Tuulitunnelilentäminen tarjoaa unohtumattomia elämyksiä myös harvemmin annosteltuna, mutta on tärkeä harjoitusmuoto sekä tuulitunneliharrastajille että laskuvarjohyppääjille.  Tuulitunnelilentämisessä voi myös kilpailla sekä yksilö- että joukkuelajeissa.

Katso minuutin mittainen video ensikertalaisten lennosta tästä linkistä.

 

Hinnat & lisätietoja paina tästä


Voit varata ja maksaa aktiviteetit ja ostaa lahjakortit kätevästi suoraan netistä. Klikkaa itsesi varauskalenteriin! 

Ota yhteyttä

info@siriussport.fi
+358 (0)44 479 7100