Piilota valikko #
Valikko #
 
 
 


We love you, pro!

Varaukset ja lisätietoja
proflyers@siriussport.fi tai 044 479 7100

 

Otamme viihtymisesi vakavasti. Haluamme huolehtia pro-lentäjien viihtymisestä mm. seuraavin keinoin:

 • 4,3 metriä halkaisija, 12 metriä korkeus, josta 9 metriä lasia
 • 1340 kW tehoja: maksiminopeus freeflyingiin 265 km/h
 • Opetus- ja kokoustilat
 • Säilytystilat tavaroille
 • Pukuhuoneet, suihkut, sauna
 • Lepotilat
 • Ravintola 
 • Mahdollisuus katsoa videot heti lennon jälkeen
   

*** VIDEOMATERIAALIA OMASTA LENNOSTA!? ***

Tuulitunnelin sisäiset kamerat kuvaavat asiakkaan lennosta videopätkän.

Huomioithan että video ei kuulu pakettiin/hintaan, vaan on ilmainen ylimääräinen lahja, joka voidaan toimittaa vain järjestelmän toimiessa, eikä kuvanlaatua voida taata.

Videon saamiseksi, myös seuraavien vaiheiden tulee onnistua:

 1. 1. Kirjoitathan sähköpostiosoitteesi mahdollisimman selkeästi lomakkeeseen.
 2. 2. Lataathan sinulle lähetetyn videolinkin tietokoneelle viikon sisällä lentopäivästä. Viikon kuluttua linkki vanhenee itsestään ja video poistuu myös Siriusken järjestelmästä.
 3. 3.Tuulitunnelissa jokainen asiakas lentää vuorollaan, ja saadaksesi videomateriaalia itsestä, on lennettävä kun oma nimi ilmestyy tuulitunnelin näyttöön.
 4. 4. Jos et saa videota lentopäivänäsi, otathan mahdollisimman pian yhteyttä Siriuksen asiakaspalveluun info@siriussport.fi tai 044 479 7100, voimme lähettää alle viikon vanhat videomateriaalit vielä jälkikäteen asiakkaille.

Kuvaaminen tuulitunnelialueella on sallittua, voit pyytää mahdollisesta seurueestasi jonkun kuvaamaan lentosi tuulitunnelin ulkopuolelta.

Muistathan lukea ja informoida mahdollisen ryhmäsi jäseniä seuraavista: käyttöehdot, varaus- ja maksuehdot ja terveysselvitys- ja vastuuvapautuslomake. Ne sisältävät erittäin tärkeää tietoa, joka voi vaikuttaa siihen, voiko aktiviteetteihin osallistua.  Varausmaksuja ei palauteta mutta ajankohtaa voi siirtää puhelimitse tai sähköpostilla info@siriussport.fi yllämainittujen ehtojen mukaisella tavalla. Alaikäisillä oltava mukanaan huoltajan allekirjoittama terveysselvitys- ja vastuuvapautuslomake.

 

Tuulitunnelilentäjän ABC


Kuinka tullaan proksi?

Pro Flyer-ohjelman hyväksytysti suoritettuasi pääset huomattavasti edullisempien pro-hintojen piiriin, osaat tunnelilentämisen alkeet ja voit osallistua pro lentäjä -tapahtumiimme. Pro-lentäjä osaa: mennä tunneliin ja poistua tunnelista omin avuin; lentää ylös ja alas, eteen ja taakse sekä kääntyä. Suosittelemme tätä ohjelmaa kaikille niille, jotka miettivät lajista harrastusta itselleen.  

Ohjelman voi suorittaa yhdessä tai kahdessa osassa. Katso hinnat ja varaa lentosi täältä!

Lisäaikaa varataan tarpeen mukaan, mikäli tasolla vaadittavia taitoja ei ole saavutettu. Ohjaaja päättää, missä vaiheessa vaaditut taidot on saavutettu.

Ehdot

Yhteiset pelisäännöt takaavat sujuvan harjoittelun.

Tutustu sääntöihin

Yhteystiedot

 
Varaukset ja lisätiedot osoitteesta:
proflyers@siriussport.fi  
 
 
+358 44 479 7100 vastaanoton aukioloaikoina
 
 
 
 
 

 

Pro hinnat.