Piilota valikko #
Valikko #

Tervetuloa lentämään!

 

***Videomateriaalia omasta lennosta***
 

Tuulitunnelin sisäiset kamerat kuvaavat asiakkaan lennosta videopätkän.

Huomioithan että video ei kuulu pakettiin/hintaan, vaan on ilmainen ylimääräinen lahja, joka voidaan toimittaa vain järjestelmän toimiessa, eikä kuvanlaatua voida taata.

Videon saamiseksi, myös seuraavien vaiheiden tulee onnistua:

1. Kirjoitathan sähköpostiosoitteesi mahdollisimman selkeästi lomakkeeseen.

2. Lataathan sinulle lähetetyn videolinkin tietokoneelle viikon sisällä lentopäivästä. Viikon kuluttua linkki vanhenee itsestään ja video poistuu myös Siriusken järjestelmästä.

3.Tuulitunnelissa jokainen asiakas lentää vuorollaan, ja saadaksesi videomateriaalia itsestä, on lennettävä kun oma nimi ilmestyy tuulitunnelin näyttöön.

4. Jos et saa videota lentopäivänäsi, otathan mahdollisimman pian yhteyttä Siriuksen asiakaspalveluun info@siriussport.fi tai 044 479 7100, voimme lähettää alle viikon vanhat videomateriaalit vielä jälkikäteen asiakkaille.

Kuvaaminen tuulitunnelialueella on sallittua, voit pyytää mahdollisesta seurueestasi jonkun kuvaamaan lentosi tuulitunnelin ulkopuolelta.

 

Mitä mukaan? 

Tarvitset mukaan varausvahvistuksen. Ota mukaan mielellään nauhalliset kengät, joissa ei ole koukkuja tai irtoavia osia. Tarvittaessa voit lainata kengät myös Siriuksesta. Lentovaatteiksi kannattaa varata tavallinen paita ja housut, jotta lentohaalarien pukeminen niiden päälle on mahdollisimman miellyttävää. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni ja mukaan kannattaa varata hiusharja.

Tule ajoissa

Saavu paikalle tuntia ennen varaamaasi aikaa.

Tekniikka haltuun

Paikan päällä ohjaajat opettavat sinulle lentämisessä tarvittavat tekniikat ja asennon. Kuuntele koulutusta tarkkaan ja kysy, mikäli jokin on epäselvää.

Hyppää varusteisiin

Siriuksesta löytyy lentäjille tarvittavat haalarit, kypärät, lasit ja tarpeen vaatiessa myös kenkiä lainaan. Omat tavarasi voit jättää lukittaviin säilytyslokerikkoihin. Kaikki taskut tulee tyhjentää, eikä lentäjillä saa olla yllään koruja. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni, mieluiten letille tai poninhännälle, jonka saa pujotettua kypärän alle. 

Lentämään!

Lentäminen tapahtuu yleensä 1-2 minuutin jaksoissa yksi lentäjä kerrallaan. Anna palaa ja nauti huumaavasta tunteesta! Vuoroaan odottavat lentäjät istuvat odotustilassa. 

Fiilistele ohjaajien lentonäytöstä

Omien lentojen jälkeen tuoreet lentäjät pääsevät seuraamaan ohjaajan esittämää hurjaa lentonäytöstä, jonka jälkeen poistutaan odotustilasta ohjaajan saattelemana.

Haluatko heti lisää?

Lennon jälkeen sinulla on mahdollisuus varata lisäminuutteja erikoishintaan, jos varausjärjestelmassä vain on tilaa. 

Muistot talteen!

Kaikki lennot taltioidaan videolle. Sekä videomateriaalin että valokuvia omasta lentämisestäsi voit ostaa Siriuksen vastaanotosta lentämisen jälkeen. 
 

Syttyikö kipinä?

Siriuksen Fly Pro -ohjelma on tarkoitettu aloittelijoille, jotka haluavat jatkaa tunnelilentämistä itsenäisesti tai oman valmentajan kanssa. Tutustu tähän vaihtoehtoon, mikäli lentokipinä syttyi!